Carola Boel

Fysiotherapeut

Na ruim 10 jaar als fysiotherapeut te werken, ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Ik vind het fijn om als zorgprofessional in de fysiotherapie samen met de patiënt het bewegend functioneren te kunnen beïnvloeden en te kunnen optimaliseren. Het spreekt daarbij voor mij vanzelf dat er altijd sprake is van maatwerk en dat er wordt toegewerkt naar zelfstandigheid voor de persoon.

Ik vind het mooi om te zien hoe mensen weer zelfvertrouwen krijgen in een revalidatieproces, of hoe mensen de kans op herhaling van hun klachten kunnen verminderen door bepaalde training of door bewustwording vangedrag. Het samenwerken met collega fysiotherapeuten, artsen en verloskundigen zie ik als een kans om goede zorg te bieden aan de patiënt.

Ik heb altijd een brede interesse gehad, en dat kun je ook terugvinden in mijn aandachtsgebieden. De afgelopen jaren heb ik me verder verdiept in de volgende behandelingen: spiergerelateerde pijnen door middel van Dry Needling (extremiteiten en wervelkolom), schouderklachten, zwangerschapsgerelateerde klachten en het trainen bij COPD. 

In mijn vrije tijd geef ik sportles in de sportschool, mag ik graag koken en bakken en ben ik net zo breed geïnteresseerd.

Ik ben aanwezig op dinsdag t/m vrijdag op de locatie in Nieuwpoort.

Ik vind het mooi om te zien hoe mensen weer zelfvertrouwen krijgen in een revalidatieproces.

Copyright © 2024 Fysio InMotion