Elroy Boogaard

Fysiotherapeut

Elroy Boogaard is een enthousiaste fysiotherapeut die met veel plezier en zorg zijn werk doet. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in 2018 en werkt sindsdien hier in de praktijk. Tijdens de studie heeft Elroy al wat van het werkveld geproefd door fysiotherapeut/verzorger te zijn bij S.V. Slikkerveer en SBV Excelsior.

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk, voetbalt hij en is hij graag met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.

Elroy heeft veel ervaring met fibromyalgie, chronische pijn, (sport)revalidatie, schouder- en hoofdpijnklachten. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij hem terecht.

‘Ik vind het erg belangrijk als zorgverlener dat de cliënt zich begrepen voelt en zicht vooral op zijn/haar gemakt voelt bij mij. Ik ga altijd met veel plezier met iemand aan de slag. Mijn doel is om iemand zo veel als mogelijk zelf in staat te stellen de klachten te kunnen beïnvloeden. Ik kijk er naar uit u in de praktijk te zien!’

Elroy is aanwezig van maandag t/m donderdag op onze locatie in Groot-Ammers.

Ik vind het erg belangrijk als zorgverlener dat de cliënt zich begrepen voelt en zicht vooral op zijn/haar gemak voelt bij mij.

Copyright © 2024 Fysio InMotion