Fysiotherapie

Heb je klachten die te maken hebben met houding of beweging, heb je een sportblessure, pijnklachten een nieuwe heup of knie? Bij Fysio InMotion ben je aan het juiste adres.

Wij helpen je graag van je klachten af of leren je hoe je met je klachten beter kunt functioneren in je dagelijks leven. Na een uitgebreide intake en indien nodig lichamelijk onderzoek stellen we samen met jou een behandelplan op. Fysiotherapie gaat over bewegen, een actieve aanpak staat bij ons dan ook centraal. Dit zul je merken in onze aanpak waarin wij veel werken met oefeningen, zowel tijdens de behandeling in de praktijk en indien nodig ook thuis.

Wij hebben ruime behandelkamers en een moderne oefenruimte met alle faciliteiten die nodig zijn om je verder te helpen. Kun je niet bij ons in de praktijk komen dan behandelen wij ook aan huis.

Voor 2020 hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt wordt je behandeling vergoed. Voor de het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van je huisarts of specialist nodig.

Copyright © 2022 Fysio InMotion

Woman photo created by javi_indy – www.freepik.com