Welkom bij Fysio InMotion

Praktijk voor fysio- en manuele therapie​

Fysio Inmotion breidt per direct de mogelijkheden voor fysiotherapie uit

Groen licht van VWS en RIVM.

Het zal niemand ontgaan zijn, de fysiotherapie mag de zorg weer gaan oppakken. Onze beroepsgroep (het KNGF), het kabinet en het RIVM zijn tot de volgende conclusie gekomen: ‘De paramedische zorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van een patiënt. Langer uitstel van zorg zal leiden tot toename van klachten en gezondheidsschade bij patiënten, daarom is de fysiotherapeutische zorg belangrijk.’
Dit gaat niet zonder de nodige maatregelen die we graag met jullie willen delen voor zowel 1 op 1 behandelingen als voor de medische training.

afspraak maken

Ben je al bij ons onder behandeling dan zullen wij je bellen om een afspraak te maken. Hoor je niks van ons of kun je niet wachten kun je ook zelf bellen voor een afspraak.

Als je ondanks de voorzorgsmaatregelen toch liever nog niet naar de praktijk wilt komen kunnen we ook nog steeds kijken of we je op een andere manier kunnen helpen, bijvoorbeeld door een telefonisch contact of via videobellen

Ben je niet bij ons onder behandeling dan kun je bellen naar 0184-662321 of vul het contactformulier in via fysioinmotion.nl

Kom alleen naar de praktijk om een afspraak te maken als het echt niet anders kan, probeer een afspraak zoveel mogelijk via telefoon of e-mail te maken.

Geef altijd ruim voor de afspraak aan ons door als jij, of iemand in het gezin, klachten heeft passend bij de symptomen van COVID-19. Wij zullen dan met je overleggen of het nodig is om extra maatregelen te nemen.

Toiletten zijn niet toegankelijk voor cliënten.

1 op 1 behandeling

Het RIVM geeft ons als richtlijn dat het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) bij cliënten die geen (verdenking op) COVID-19 hebben niet nodig is en dat is gezien de schaarste ook niet gewenst.

Wij hebben wel de nodige beschermingsmiddelen in de praktijk, als je het fijner vindt dat wij die gebruiken zullen wij dit doen, geef dit gerust aan ons aan.

Bij binnenkomst van het gezondheidscentrum is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren, wij vragen je dringend hier ook gebruik van te maken.

Bij binnenkomst op de eerste etage is er op de grond een looproute uitgezet om de 1,5 meter te kunnen garanderen. Wanneer je deze volgt kom je in de praktijk terecht. In de praktijk staat een stoel waarop je kunt plaatsnemen, dus niet in de wachtkamer, deze is voor de cliënten van de tandarts. Onze deur staat voor je open.

Kom niet langer dan 5 minuten van tevoren in de wachtkamer zitten.

Wil je bij binnenkomst en vertrek uit de behandelruimte je handen wassen met water en zeep of desinfecteren?

Wij maken in deze periode enkel gebruik van jouw eigen handdoeken. Wij adviseren je om er minimaal 3 mee te nemen voor maximale bedekking van de behandelbank.

Naast de aanvullende maatregelen, zijn de algemene leefregels omtrent COVID-19 ook nog steeds van kracht.

Na de behandeling kan je via de zijdeur de praktijk verlaten, ook dit staat op de vloer aangegeven.

Medische training

De medische training zal vanaf 11 mei 2020 worden opgestart, wij hebben tijd nodig om de medische training vorm te gaan geven met de huidige richtlijnen.

Wij zullen contact met je opnemen met de vraag of je weer wilt starten.

Maximaal 3 cliënten en 1 fysiotherapeut in de oefenzaal tegelijkertijd.

Bij binnenkomst van het gezondheidscentrum vragen wij je om de handen te desinfecteren.

Bij binnenkomst op de eerste etage is er op de grond een looproute uitgezet naar de oefenruimte om de 1,5 meter te kunnen garanderen. Er zal in de praktijk zelf een stoel voor je klaar staan waarop je kunt plaatsnemen en je schoenen kunt wisselen. De deur staat voor je open. Ga dus niet in de wachtruimte zitten.

Kom niet langer dan 5 minuten van tevoren de praktijk in.

Een eigen handdoek meenemen is verplicht.

Wil je water drinken tijdens de training neem dan een gevulde Bidon van huis mee.

Er kan maximaal 1 cliënt in de kleedruimte aanwezig zijn.

Apparatuur kun je na gebruik desinfecteren.

Houd 1,5 meter afstand. De apparatuur staat hiervoor vanwege de maatregelen ook anders opgesteld dan normaal.

Er kan geen gebruik gemaakt worden van de toiletten.

De mogelijkheid tot medische training via videoconsult blijft aanwezig.

Na de training kun je via de zijdeur de praktijk verlaten

Naast de aanvullende maatregelen, blijven de algemene leefregels om het risico op COVID-19 te beperken uiteraard gelden.

Het kan zijn dat wij om organisatorische reden schuiven met de tijden van de medische training. Wij hopen dat jullie hier begrip voor zullen hebben en uiteraard zullen wij dit met je overleggen.

Adres

Fortuijnplein 25a 

2964 BE 

Groot-Ammers  

Contact