Kinderfysiotherapie

Wanneer jouw kind (0-18 jaar) moeite heeft met bewegen, ben je bij onze kinderfysiotherapeut aan het juiste adres. Onze kinderfysiotherapeut heeft na haar basisopleiding fysiotherapie een masterstudie in de kinderfysiotherapie gevolgd. We beginnen altijd met een grondig onderzoek en stellen vervolgens samen met jou en je kind een persoonlijk behandelplan op.

Als het nodig is, nemen we ook contact op met andere zorgverleners, zoals de arts, leerkracht, logopedist of ergotherapeut, uiteraard pas nadat we daarvoor toestemming van jou hebben gekregen.

Enkele praktische zaken: kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt geen verwijzing nodig voor een afspraak op onze praktijk. Voor baby’s en jonge kinderen met een chronische aandoening kunnen we de behandeling zelfs aan huis verzorgen, mits daar een verwijzing voor is. Ook voor langdurige behandeling bij een chronische aandoening of ontwikkelingsachterstand is een verwijzing nodig, maar we begeleiden je graag bij dat proces. We staan klaar om samen met jou, je kind de beste zorg te bieden.

Copyright © 2024 Fysio InMotion