Leefstijlcoaching

Wat is leefstijlcoaching bij Fysio InMotion? 

Wat kan leefstijlcoaching voor mij betekenen?

Wil je bewuster gaan werken aan je gezondheid? Goed in je vel zitten? Fitter worden met minder gewicht aan je zij? Kun je daar begeleiding bij gebruiken? Of heb je een stok achter de deur nodig? 

Leefstijl coaching bij Fysio InMotion houdt in dat je onder begeleiding van een voedingsconsulent, psycholoog, fysiotherapeut en bewegingswetenschapper toe gaat werken naar jouw eigen doelen. Samen leer je onder andere om grip te krijgen op je gewoontes om zo gezondheidswinst te behalen voor hoofd en lijf.

Aanpak

Aan de hand van lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepaalt een voedingsconsulent jouw persoonlijke energiebehoefte. Op basis daarvan worden er passende voedingsschema’s gemaakt. Je kunt daar eenvoudig direct mee aan de slag kunt om zo een optimale stofwisseling te creëren. Daardoor val je op een verantwoorde en gezonde manier af. De voedingsschema’s bestaan uitsluitend uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. 

Wat ga ik doen?

Tijdens de leefstijlcoaching workshops (evt online) ga je werken aan je motivatie en leren over gedragsverandering. Zo ga je aan de slag om hindernissen te overwinnen die je tot nu toe tegenhielden om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. 

Bewegen 

Voor een gezonder leefpatroon is bewegen een onmisbaar onderdeel. Door bewegen verhoog je je stofwisseling en verbrand je energie. Bij Fysio InMotion zijn wij gespecialiseerd in bewegen. In samenwerking met Sportcentrum Olympia helpen wij je om gezonder te gaan bewegen en zo vetmassa en gewicht te verliezen maar spiermassa te behouden.

Wil je graag werken aan een gezondere levensstijl en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij helpen je graag een handje met de leefstijlcoaching van Fysio InMotion.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek over wat leefstijlcoaching voor jou kan betekenen; bel of app ons op 0184-662321.

Leefstijl Coaching

  • Kennismakingsgesprek
  • Intake
  • 3 consulten
  • 6 weegmomenten
  • 3 workshops
  • Evaluatiegesprek

Totaal: €345,00

Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering kan de leefstijlcoaching aanmerking komen voor vergoeding.

meer informatie

Copyright © 2024 Fysio InMotion