Medische Training

De medische training bij Fysio InMotion is een groepstraining waarbij je gedurende een uur bezig bent met oefeningen die gericht zijn op herstel of vermindering van je klachten. Bij veel chronische klachten kan het doel ook zijn om verdere achteruitgang in je dagelijks functioneren te stoppen of af te remmen.

Na een intake of aansluitend aan een aantal behandelingen fysio- of manueeltherapie ga je onder begeleiding in een kleine groep van maximaal 6 personen aan de slag. Jouw oefenprogramma is maatwerk en stellen we voor je samen en passen we steeds aan indien nodig.

De medische training kun je volgen gedurende een periode dat je klachten hebt na een blessure of operatie. Het is ook mogelijk om dit blijvend te doen, dit kan nuttig zijn bij bepaalde chronische aandoeningen zoals artrose of reuma.

De medische training komt bij een aantal klachten in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Je hebt ook de mogelijkheid om een medisch trainingsabonnement af te sluiten. Kijk hier voor de tarieven.