Ouderengym

Kom in beweging met Ouderen Gym!
Doe mee aan onze gezellige en actieve gymochtenden in de recreatieruimte van de Vijverhof. Samen bewegen we op een prettige en veilige manier. Onze lessen zijn speciaal afgestemd op ouderen en bieden een laagdrempelige manier om fit te blijven.

Iedereen is welkom!
Onze oefeningen doen we samen, maar iedereen traint op zijn of haar eigen tempo. Hierdoor kun je meedoen op de manier die bij jou past.

Waarom meedoen?Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk om fit en vitaal te blijven, ook voor senioren en kwetsbare ouderen. Regelmatig bewegen verkleint de kans op verschillende chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en depressieve klachten. Ook toont wetenschappelijk onderzoek aan dat senioren die regelmatig bewegen, minder kans hebben op botbreuken dan mensen die niet of weinig bewegen.

Door mee te doen aan onze gymlessen verbeter je niet alleen je lichamelijke conditie, maar ontmoet je ook nieuwe mensen en heb je een leuke tijd.

Dus trek je comfortabele kleren aan en kom gezellig meedoen!

In het kort

  • Tarief: knipkaart 10 lessen €70,00
  • Locatie: Recreatieruimte Vijverhof
  • Tijden: 9:00 – 10:00

 

Twan Verhaar

Onze lessen worden begeleid door Twan, een ervaren en enthousiaste instructeur die zorgt voor een veilige en prettige sfeer. Twan staat altijd klaar om je te helpen en te motiveren!

Copyright © 2024 Fysio InMotion