Tim den Besten

FYSIO-MANUEELTHERAPEUT​

Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut heb ik in 2018 mijn fysiotherapieopleiding afgerond. Na mijn stage bij Excelsior Rotterdam heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het behandelen van sportgerelateerde klachten en blessures.Mijn doel is niet alleen om je te helpen van je klachten af te komen, maar ook om je terug te brengen naar jouw (oude) sportniveau.

In 2023 heb ik mijn masteropleiding als manueel therapeut voltooid, waardoor ik gespecialiseerd ben in het behandelen van diverse complexe gezondheidsproblemen die verband houden met de wervelkolom en omliggende gewrichten.

Mijn vaardigheden omvatten ook Dry Needling en Medical Taping, waardoor ik voor ieder persoonlijk gezondheidsprobleem een op maat gemaakte therapie kan bieden.

Buiten mijn werk ben ik actief in voetbal, hardlopen en tennis. Op maandagen en donderdagen ben ik beschikbaar in onze praktijk in Groot-Ammers.

Mijn doel is niet alleen om je te helpen van je klachten af te komen, maar ook om je terug te brengen naar jouw (oude) sportniveau.

Copyright © 2024 Fysio InMotion