Twan Verhaar

Fysiotherapeut
Hoi! Mijn naam is Twan Verhaar, sinds begin 2024 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut. Ik heb in 2023 mijn stages gelopen in Vianen en Arkel. 
 
Sinds 2021 werk ik als Medische Trainer bij FysioInmotion. Mijn interesses liggen bij spierklachten en bandblessures bij jong en oud. Voor hulp bij revalidatie, door persoonsgerichte adviezen en oefeningen, maar natuurlijk ook voor andere klachten wil ik me voor je beschikbaar stellen! Mijn doel is je te helpen begrijpen wat de klacht is, de klacht aan te pakken, en je zo snel mogelijk, zonder van mij afhankelijk te zijn, weer terug te brengen naar je oude niveau.
 
Zelf ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met sport. Zo ben ik in de sportschool te vinden en korfbal ik bij Triade in Nieuwpoort. Ik wil me gaan ontwikkelen als sportfysiotherapeut en groepstrainer en hoop samen met mijn geweldige collega’s FysioInmotion tot een grote professionele regiopraktijk te laten groeien.

Mijn doel is je te helpen begrijpen wat de klacht is, de klacht aan te pakken, en je zo snel mogelijk, zonder van mij afhankelijk te zijn, weer terug te brengen naar je oude niveau.

Copyright © 2024 Fysio InMotion