Wie zijn wij?

Fysio InMotion is de fysiotherapiepraktijk met twee vestigingen in Groot-Ammers. Je vindt ons in het gezondheidscentrum aan het Fortuijnplein en bij sportcentrum Olympia op Voorstraat 7.

Wij zijn enthousiaste fysio en manueeltherapeuten die op een actieve en betrokken manier jou verder willen helpen in herstel en revalidatie van je lichamelijke klachten. Heb je chronische klachten dan willen en kunnen wij je helpen om op een andere manier met deze klachten om te gaan.

Onze missie is dat wij samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van je blessure of gezondheidsprobleem, doormiddel van het opstellen van een persoonlijk behandelplan willen wij je helpen om te herstellen van je blessure of het leren omgaan met de klachten die je hebt.

Om jou hierbij te helpen hebben wij naast onze behandelruimtes de beschikking over een oefenzaal waar wij actief met je aan de slag kunnen, dit kan zowel individueel met één van onze fysiotherapeuten als in kleine medische trainingsgroepen.

Voor 2020 hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, wanneer jij een aanvullende verzekering hebt afgesloten zal je behandeling worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Ook als je geen aanvullende verzekering hebt afgesloten kun je gewoon bij ons terecht.

Copyright © 2020 Fysio InMotion