Wie zijn wij?

Fysio InMotion is de fysiotherapiepraktijk met drie vestigingen in Groot-Ammers en Nieuwpoort.

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met diverse specialisaties, die op een actieve en betrokken manier klaarstaan om je te ondersteunen bij het herstel en de revalidatie van je lichamelijke klachten. Of dit nu pijn is aan je rug of een blessure die je hebt opgelopen tijdens het sporten. Als je last hebt van chronische klachten, streven wij ernaar en zijn wij in staat je te begeleiden bij het omgaan met deze klachten op een actieve manier.

Onze missie is om samen met jou de oorzaak van je blessure of gezondheidsprobleem te achterhalen. Door middel van het opstellen van een persoonlijk behandelplan willen wij je helpen om te herstellen van je blessure of te leren omgaan met de klachten die je ervaart.

Om je optimaal te ondersteunen, beschikken wij op iedere locatie naast onze behandelruimtes over een oefenzaal. Hier werken we actief met je samen, zowel individueel met een van onze fysiotherapeuten als in kleine medische trainingsgroepen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars (met uitzondering van Zorg en Zekerheid) een contract afgesloten. Als je een aanvullende verzekering hebt, wordt je behandeling vergoed door jouw zorgverzekeraar. Ook zonder aanvullende verzekering ben je van harte welkom bij ons.

Copyright © 2024 Fysio InMotion